Merle Broekman

0.00

500

965


Categorie:

Wachtend op dat ene telefoontje dat je leven kan laten veranderen, pech of geluk… Je leven dat in handen ligt van een behandeling die aanslaat, wederom pech of geluk… Een leven waarin veerkracht belangrijker is dan ooit in een toekomst vol onzekerheden.

Afgelopen maanden was het wachten op dit ene telefoontje het meest angstigste moment in mijn leven. Daar waar COVID-19 ons allen in bedwang hield, nam die ene diagnose het in ons leven over. Het leven van moment naar moment met ieder zijn eigen momenten van emoties. De waarde die voor mij het belangrijkste is in het leven, werd waardevoller dan ooit: liefde voor familie en vrienden. Met veel kracht en energie zijn wij met elkaar dit proces ingegaan, waarbij pech en geluk elkaar afwisselden. Grenzen zijn wij gaan verleggen, want geluk is tenslotte een relatief begrip bij deze oneerlijke ziekte. En terwijl wij wachten op het laatste bloedonderzoek in deze fase, ben ik dankbaar dat ik mijn energie kan stoppen in de organisatie en uitvoering van de 24Heroes. Met veel GELUK halen we SAMEN een onwijs mooi bedrag op voor KWF Kankerbestrijding: “Samen komen we steeds dichterbij”. Lieve papa, deze is voor jou. Jij bent mijn Hero.

Beoordelingen

 1. Is

  Juf je kan het. Mooi doel. Super knap!

 2. Saskia

  Zet ‘m op en hou vol! (In alle opzichten;-) Samen sterk 💪

 3. Robbe

  Veel succes Juf je kan het!

 4. Irene Ratering

  Je vader is een kanjer, Merle.

 5. Maureen

  Our hero ❤️
  Proud of you!

  Kuss,
  Je zusje

 6. AW Broekman

  Zet hem op Merle! Voor het goede doel.
  Groeten van opa en oma

 7. Marcel en Reini

  Hoi Merle (en mede-sporters), mooi initiatief voor een goed doel. Als donateur voor het KWF steunen we ook graag dit initiatief. Je gaat het zeker volbrengen, want wij Broekmannen zijn volhouders. Succes

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *