Stefanie Bos

0.00

250

397


Categorie:

Nog 1 keer knallen 💪!

In 2013 kwam ik voor het eerst in aanraking met Crossfit Deventer. Ik wilde graag samen met mijn zus en goede vriendinnen de Alpe d’HuZes fietsen. Enerzijds om te vieren dat ik 5 jaar kanker vrij was, anderzijds als een klein eerbetoon aan mijn vader, die in 2008 overleden is, een enthousiast wielrenner en fan.

Crossfit Deventer aarzelde geen moment om mij te sponsoren en te helpen fit die berg op te gaan. Een hele toffe, maar ook zware tijd. Fit geworden en mooie mensen ontmoet. Een jarenlange crossfit verslaving volgde.

Helaas heeft de kanker niet allen zijn weerslag op het moment dat je de behandeling ondergaat, maar zeker ook naderhand. Chemo’s hebben een defect in mijn zenuwen veroorzaakt. Chronische zenuwpijnen en spierzwakte tot gevolg. Wat maakt dat crossfit nu helaas te zwaar voor mij is geworden. De mooie vriendschappen zijn gelukkig altijd gebleven.

Hoe mooi is het dan, om nu nog 1 keer te kunnen knallen voor dit goede doel. Een tof evenement georganiseerd door de leden van Crossfit Deventer!

Beoordelingen

 1. Sander

  Je zit in m’n winkelmandje hoor! 😉

 2. Inge

  Yes! Nog een keer knallen! Het was mooi op de Alpe d’Huez. Veel succes nu ook weer!

 3. Sabine

  Heel veel succes Steef!
  Wat een ervaring was de Alpe D’Huzes hè!

 4. Enrica Gijbels

  Heel veel succes

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *